2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Sommaravslutning och ministerbesök

Vårterminen 2023 på Mötesplats Caritas fick en jättefin avslutning nu i veckan - först med sommarfest och sedan med ett ministerbesök.

Sommarfesten för Mötesplatsens besökare ägde rum onsdagen den 21 juni i domkyrkosalen vid S:t Eriks katolska domkyrka i Stockholm..

Sommarfesten för Mötesplatsens besökare ägde rum onsdagen den 21 juni i domkyrkosalen vid S:t Eriks katolska domkyrka i Stockholm..

Uppemot hundra personer deltog: besökare, volontärer, praktikanter och anställda. 
Caritas Sverige tog tillfället i akt och tackade alla för att på ett kärleksfullt och hängivet sätt ha bidragit till ännu ett år av vänskap, gemenskap och värme på mötesplatsen.
- Den här festen är för er, det är er vi firar, sa George Joseph och riktade sig till Mötesplatsens besökare som ju kommer från många olika länder och världsdelar och som alla bär på var sin tunga ryggsäck av erfarenheter.
- Vi firar er styrka, er kraft och allt det goda som gör att vi alla kan gå vidare trots svårigheter, sorger och tragedier. 

Mötesplatsens ukrainska, eritreanska, etiopiska och spansktalande besökare bjöd på musik, dans, sång och underhållning.

Den glada stämningen fortsatte på torsdagen då Mötesplatsen fick besök av biståndsministern Johan Forssell.

På Caritas Sveriges sociala medier finns fler bilder och också filmer från båda tillfällena. Se dem gärna och följ oss, både på Facebook och Instagram.
Glad sommar!